Koreai és japán nyelvi tábort, kulturális és gasztronómiai kurzust szervezek exkluzív, medencés, panorámás apartmanban, a horvátországi napsütötte Krk szigetén, a tengertől 5-10 perc sétára.

A megszokottól eltérő nyelvi kurzust kínálok azon érdeklődőknek, akik szeretnének megismerkedni ennek a két távol-keleti országnak a nyelvével, ételeivel és kultúrájával. Célom a kellemeset ötvözni a hasznossal. Egy hetes intenzív (napi 3 óra) nyelvtanfolyam keretében az alapvető nyelvi ismeretek elsajátítása mellett a keleti gasztronómia és kultúra alapjainak megismertetése is célom. Ennek keretében minden nap elkészítünk egy ázsiai ételt ebédre és képvetítéssel egybekötött, távol-keleti, kulturális „utazásra” megyünk.

A fennmaradó időben (a nap másik felében) a nyaralásé a főszerep. Irány a tenger vagy igény szerint a sziget közös felfedezése. A fakultatív programok a következők: városlátogatások, bortúra, hajókirándulás, kerékpártúra és naponta más-más tengerzug felfedezése.

Ha érdekel egy kalandos nyaralással egybekötött nyelvtanfolyam megfizethető áron, akkor csatlakozz hozzánk! Szívesen látunk olyan érdeklődőket is, akik a nyelvtanfolyamon nem kívánnak részt venni.

Szeretettel várok minden 18-99 év közötti vállalkozó szellemű fiatalt!

Ár: 75.000 Ft + útiköltség és költőpénz (Az ár tartalmazza a szállást, a reggelit és ebédet, valamint a nyelvoktatást. Az útiköltség plusz költség!)

Időpont: 2012. június 16 – 23.

Elérhetőség: (+36) 30 / 5931917, juborka@yahoo.com

Részletek itt

(A programok tájékoztató jellegűek, a program változtatás jogát fenntartom.)