Mit kaphatnak?
angol középfokú szintû tudást


Hogyan?
Játszva, nem veszik észre, hogy kõ keményen dolgoznak.

Miben különbözik más tanfolyamoktól?
Itt elõbb megtanulnak tanulni, csak utána angolul. Tekinthetõ elõkészítõ tanfolyamnak is. Megtanulják teljesítményüket a maga helyén értékelni, ettõl megtanulják önmaguk helyes értékelését is. Önbizalmuk akkor is töretlen marad, ha nyelvérzékük nem kiváló. Nagyon sok bíztatást, segítséget kapnak. Mindent addig magyarázok, amíg minden egyes tanítványom meg nem érti. Engem nem hajt sem a tatár, sem a tanmenet. Sok diszleksziás gyereket is eljuttattam a nyelvvizsgáig is. Nekem türelmem van a hiperaktív gyermekekhez is.

Hány éves kortól tanuljon a gyermek?
Hosszú évek óta tanítok óvodás kortól kezdve. Aki akkor kezdi rugalmasan tudomásul veszi, hogy más nyelven is tud kommunikálni. A második nyelvet sokkalta könnyebben sajátítja el, mint más. Középiskolásan már két nyelvet tudhat magáénak.

Mennyi idõt igényel a nyelvtanulás?
6-1O évet tehetségtõl, gyakoriságtól függõen.

Mit tudok én pluszt nyújtani?
Empátia készségem, igen jó módszertani tudásom, abszolút egyénre szabott módszerem (eredetileg tanítónõ voltam). 1OO%-os odafigyelésem az oka annak, hogy 47. tanévemet fejeztem be és tanítványaim most is rendszeresen jelentkeznek egy-egy szó erejéig, amitõl mindig nagyon boldog vagyok.

Sok szeretettel várom az Önök gyermekét is. Kicsiket csoportosan, nagyokat egyénileg.


Juhász Péterné, Kati néni
O6/7O-295-7712
katokareg@gmail.com